Παράδοση σε 48 ώρεςΔωρεάν αποστολή για αξεσουάρ κινητών >29,90€ 4000+ προϊόντα
 

Τρόποι πληρωμής

 

Πληρωμή με αντικαταβολή
 

Ο παραδοσιακός, ασφαλέστερος τρόπος για συναλλαγές μέσω internet. Τα προϊόντα παραδίδονται μέσω κούριερ/ΕΛΤΑ, κ εσείς πληρώνετε απευθείας με μετρητά κατά την παραλαβή.
*Μόνο για παραγγελίες παραδοτέες εντός Ελλάδας (ελάχιστη αξία προϊόντων €8.00).

 

Πληρωμή με PayPal ή/και πιστωτική κάρτα
 

Το PayPal είναι ένας από τους ασφαλέστερους και πιο εύκολους τρόπους πληρωμής για συναλλαγές μέσω internet. Ακόμα και αν δεν έχετε λογαριασμό, μπορείτε απλά να το χρησιμοποιήσετε για να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα, χωρίς να μοιραστείτε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα με τον πωλητή και χωρίς το ρίσκο πιθανής υποκλοπής/απάτης κλπ.

Υποστηρίζονται επίσης πληρωμές και με πιστωτική κάρτα, μέσω της Τράπεζας Πειραιώς, και με την ασφάλεια που προσφέρει το πρωτόκολλο SSL (PCI-compliant).

 

Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση/έμβασμα
 

Μπορείτε να πληρώσετε με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό (Τράπεζα Πειραιώς), κατόπιν επικοινωνίας, με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
email: support@ebulk.eu
τηλ: 211 8003720

 

Φόροι/ΦΠΑ
 

Όλες οι παραγγελίες που αποστέλλονται σε χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%, το οποίο αναφέρεται χωριστά στο τιμολόγιο και είναι δυνατή η επιστροφή του από την εφορία για τους επαγγελματίες.

Για παραγγελίες παραδοτέες εκτός Ευρωπαικής Ένωσης, δεν χρεώνεται ΦΠΑ.