Παράδοση σε 48 ώρεςΔωρεάν αποστολή για αξεσουάρ κινητών >29,90€ 4000+ προϊόντα
 

iHealth iBaby Air – Audio Baby Monitor & Air Purifier - Λευκό

  • Τιμή καταστήματος / Τηλ. παραγγελίας: 63,90€
  • 59,90€

iHealth iBaby Air – Audio Baby Monitor & Air Purifier - Λευκό

Επιθυμητό

Σύγκριση

Ρωτήστε για το προϊόν

Χωρίς ΦΠΑ: 48,31€

Πολύ χαμηλό απόθεμα!
Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, θα σας ενημερώσουμε μετά τον έλεγχο της παραγγελίας σας.

Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή - Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Κωδικός Προϊόντος: 917484

Κύρια Χαρακτηριστικά:

Εντοπίζει και αφαιρεί αλλεργιογόνα και επιβλαβείς τοξίνες από τον αέρα που αναπνέει το μωρό σας
Full Duplex baby monitor για την παρακολούθηση του ύπνου του μωρού σας
Με δείκτη θερμοκρασίας και υγρασίας
Νυχτερινό φωτάκι με λειτουργίες smart και επιλογή χρώματος από εσάς
Αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων για αλλαγές στην ποιότητα του αέρα του δωματίου του μωρού σας
Δεν χρειάζεται καθαρισμό φίλτρου ή αντικατάσταση
Το iBaby Air είναι μια μικρή και όμορφη συσκευή που ελέγχει συνεχώς τον αέρα του βρεφικού σας δωματίου και ταυτόχρονα είναι ένας ιονιστής αέρα που θα σας προσφέρει την ασφάλεια που χρειάζεστε. Είναι εξοπλισμένο με υψηλής ποιότητας σένσορες, που σας πληροφορούν για την ποιότητα του αέρα, τη θερμοκρασία και την υγρασία του χώρου που κοιμάται το μωρό σας. Ο ιονιστής τίθεται αυτόματα σε λειτουργία όταν η ποιότητα του αέρα είναι χαμηλή, επιτρέποντας σας να προσφέρετε το ιδανικό περιβάλλον στο νεογέννητο μωρό αλλά και σε μεγαλύτερα παιδιά.

Δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στη βελτίωση της ποιότητας του αέρα του σπιτιού σας, το iBaby Air σας στέλνει χρήσιμες συμβουλές βελτίωσης που μπορούν να πραγματοποιηθούν από εσάς για τη δημιουργία ασφαλούς και υγιούς περιβάλλοντος στο οποίο αναπνέει το παιδί.


Ο έλεγχος του iBaby Air πραγματοποιείται από εσάς μέσω ενός smartphone ή tablet μέσω δωρεάν εφαρμογής που κατεβάζετε μέσω App Store ή Google Play. Η εφαρμογή διαθέτει εκτός από πλήρες ιστορικό για να παρακολουθείτε την εξέλιξη των βελτιώσεων που προτείνει το iBaby Air, παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο (λειτουργία baby monitor) με οπτικοακουστικό έλεγχο. Οι έξυπνες ενημερώσεις σας προσφέρουν πληροφορίες για τη θερμοκρασία, την υγρασία και την ποιότητα του αέρα, σας επιτρέπουν να ακούτε το παιδί σας ανά πάσα στιγμή και να έχετε την ηρεμία και την ασφάλεια που επιθυμείτε ακόμα και όταν δεν μπορείτε να είστε στον ίδιο χώρο.

Το iBaby Air μπορεί να φωτίζει το χώρο επιλέγοντας εσείς τον χρωματισμό που επιθυμείτε, καθώς και την ένταση του φωτός ανάλογα με τη ρύθμιση που έχετε επιλέξει. Επιπλέον ο φωτισμός σας δίνει και μια άμεση εικόνα της ποιότητας του αέρα του δωματίου. Η εγκατάσταση του iBaby Air γίνεται πανεύκολα και δεν διαρκεί πάνω από ένα λεπτό.

Αυτό που κάνει το iBaby Air να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα baby monitors της αγοράς είναι η λειτουργία ιονισμού του αέρα που προσφέρει καθώς είναι ο μικρότερος ιονιστής της αγοράς. Μικρό και ελαφρύ με τη δική του θήκη μεταφοράς, μπορείτε να το έχετε συνεχώς μαζί σας ακόμα και σε ταξίδια.

Η λειτουργία baby monitor, επιτρέπει την αμφίδρομη επικοινωνία με το μωρό σας όπου κι αν βρίσκεστε. Μπορεί να συνδεθεί στο iTunes ή το Spotify και να παίξει μουσική ώστε να νανουρίσει το μικρό σας παρέχοντας το ιδανικό περιβάλλον για έναν καλό νυχτερινό ύπνο.

Βασικές Λειτουργίες:

Ειδοποιήσεις: Όταν το baby monitor εντοπίσει αλλαγές στον αέρα του χώρου που κοιμάται το μωρό, σας αποστέλει αυτόματα ειδοποιήσεις στην smart συσκεύη σας. Επιπλέον σας ενημερώνει όταν το μωρό ξυπνήσει ή είναι ανήσυχο.
Ιονιστής αέρα: το iBaby Air εντοπίζει και αφαιρεί αλλεργιογόνα και επιβλαβείς τοξίνες από τον αέρα, όπως μονοξείδιο του άνθρακα, μεθάνιο και αλκοόλες. Εκτός από ειδοποίηση σε εσάς, το iBaby Air θα αρχίσει να εκλύει αρνητικά ιόντα, καθαρίζοντας την ατμόσφαιρα
Ακούστε, μιλήστε & παίξτε μουσική: Χάρη στο full-duplex ηχητικό του σύστημα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως baby monitor, Wi-Fi ηχείο ή για αναπαραγωγή μουσικής. Ακούστε το μωρό σας όταν κλαίει ή μιλάει, νανουρίστε το με τον ήχο της φωνής σας ή παίξτε του το αγαπημένο του τραγούδι ή νανούρισμα.
Χρήσιμες συμβουλές βελτίωσης της ποιότητας του αέρα: To iBaby Air σας βοηθάει να βελτιώσετε τον αέρα του περιβάλλοντος του μωρού σας, στέλνοντας σας χρήσιμες συμβουλές όπως π.χ. να ανοίξετε ένα παράθυρο, να αγοράσετε ένα φυτό ή να χρησιμοποιείτε λιγότερο συγκεκριμένα προϊόντα καθαρισμού.
Σύνδεση περισσότερων χρηστών ή Monitor: Τώρα μπορείτε να προσθέσετε περισσότερους από έναν χρήστη με ταυτόχρονη πρόσβαση στο iBaby Air. Επιπλέον μπορείτε να συνδέεστε σε περισσότερα του ενός iBaby Air μέσω της συνοδευτικής εφαρμογής iBaby Care App
Προσωπικός σταθμός μέτρησης: To iBaby Air σας προσφέρει πλήρες ιστορικό γραφημάτων θερμοκρασίας, υγρασίας και ποιότητας ατμόσφαιρας, επιτρέποντας να συγκρίνετε τα στοιχεία με άλλους γονείς της περιοχής σας, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Παρατηρείστε επίσης τις αλλαγές που κάνετε και την βελτίωση που προσφέρουν στην ποιότητα του αέρα.
Περιεχόμενα Συσκευασίας:

iBaby Air
Μετασχηματιστής ρεύματος
Θήκη μεταφοράς
Οδηγίες Χρήσης (EN)
Λεπτομέρειες
Εγγύηση 2 έτη

Πρόσφατες ερωτήσεις

Ρωτήστε για το προϊόν